Zwangerin, dé zwangerschapsapp!

een nieuwe look, een nieuwe app!

De vernieuwde app is live!

Lange tijd hield Zwangerin zich wat meer op de achtergrond, maar daar is verandering in gekomen. We zijn achter de schermen druk bezig geweest met een grote update.

Zwangerin is daardoor nu mooier, beter en moderner! De vernieuwde app is hieronder te downloaden in de App store en GooglePlay!

iOS

Wat leuk: je bent zwanger, van harte gefeliciteerd! De komende tijd gaat er veel voor je veranderen. Wij helpen je hier graag bij. De Zwangerin-app is gemaakt om aanstaande mama’s, papa’s, opa’s en oma’s van informatie te voorzien tijdens deze spannende periode. Of je sinds kort zwanger bent, 20 weken zwanger bent of reeds bent bevallen: deze app is tijdens én na de zwangerschap ontzettend handig!

GooglePlay

De Zwangerin-app: - vertelt je iedere week wat er met je baby en je lichaam gebeurd - helpt je per week te herinneren wat er nog moet gebeuren - geeft je handige tips voor allerlei situaties - heeft coupons en vouchers geregeld voor verschillende baby artikelen - laat de dichtstbijzijnde verloskundigen zien - heeft een handige bel- en routefunctie - is gemaakt met behulp van deskundigen uit de verloskunde en kraamzorg

Voortgangs- informatie

Je bent zwanger! Maar wat gebeurt er nu eigenlijk allemaal in jouw lichaam en met de baby? Nou....een heleboel! Kijk in de App per week naar de voortgangsinformatie, geschreven door ervaringsdeskundigen. Handig en leuk om te lezen!

Acties en korting

Naast alle belangrijke en betrouwbare informatie, bieden we jou als Zwangerin App gebruiker natuurlijk ook de leukste kortingsacties en aanbiedingen van onze partners! In te wisselen aan de balie of in de webshops, hier vind je alle kortingscoupons!

Persoonlijk dagboek

In deze spannende en hele bijzondere tijd kan een persoonlijk dagboekje natuurlijk niet achterwege blijven. Maak foto's en voeg ze toe aan jouw eigen ervaringen. Een prachtige herinnering voor later!

Deskundig, bedreven en ervaren

Zwangerin, dé zwangerschapsapp voor jou!

Al ruim 23 jaar lang werken wij samen met verloskundigen en andere zwangerschapsprofessionals door het hele land. Eerst via offline communicatie maar sinds 2012 met onze eigen zwangerschapsapp. Via de bekwaamheid van onze partners informeren wij ​aanstaande ouders op deskundige en betrouwbare wijze.Dus ben je zwanger? Heb je een kinderwens of zijn jullie zelfs onlangs jonge ouders geworden? Download dan onze app, ZwangerinNL, en laat je online informeren. Wij bieden jou informatie waar je écht iets aan hebt!

Todo's

Korting

Verloskundigen

Meer zwangerschaps content zien?

Volg ons op social media!