Blog

Nog eventjes weg met z'n 2en..

jun 14, 2017

Je hoort het als zwangere all the time! Geniet nog even van je rust.. Of nog erger, geniet ervan nu het nog kan. Gelukkig gaat het genieten pas echt beginnen wanneer je je kleintje straks in je armen hebt! Maar toch is het wel hartstikke leuk om (nu je nog eventjes met z’n tweeën bent), samen te genieten van een weekendje weg!

Maar waar ga je dan naartoe?
Nu je zwanger bent is het verstandig om een weekendje weg te plannen, geheel passend bij je nieuwe status! 😉 Dat wil zeggen, geen actief sport of shopweekend, maar een weekend om te ontspannen. Bezoek bijvoorbeeld een gave Europese stad. Op nog geen paar uur vliegen, kun je prachtige steden bezoeken. Wat te denken van Berlijn, Rome of Parijs?

Een tandje rustiger..
Natuurlijk wil je graag zoveel mogelijk zien van de stad die je gaat bezoeken. Kerkjes, gezellige markten en niet te vergeten de leukste babywinkels. Maar, doe dit alles in een rustig tempo. Nu je zwanger bent is het verstandig om regelmatig pauzes te nemen. Dus pak tussen de bezienswaardigheden door lekker vaak een terrasje. Eten maar vooral ook drinken is erg belangrijk nu je zwanger bent. Dus laat je verrassen door de lokale lekkernijen (uiteraard wel even checken of het gerecht geschikt is voor zwangere vrouwen), of neem een vertrouwd snackje tussendoor.

Hotel
Check bij het boeken van je citytrip eerst de recensies van het hotel dat je wilt boeken! Na een drukke dag is het belangrijk dat jij ‘s avonds lekker kan bijkomen en je weer goed kan opladen voor de volgende dag. Een fijn ligbad en goede matrassen maken wel het verschil! Evenals een goed gevulde minibar, voor de plotseling trek! 😉 Geniet ervan! Nu nog met z’n tweetjes en binnenkort met jullie gezin! 

Wil jij ook nog even een lekker weekendje weg met z’n tweeën? Boek dan hier de leukste citytrips en weekendjes weg!​​​​


.Mathijs Maaltijdbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No comments