Blog

De kledingstash van je baby! ;)

jun 14, 2017

Weinig dingen die zo leuk zijn als kleding shoppen voor je baby! En er is ook zoveel leuks te koop! Of je nu op zoek bent naar een boxpakje, broekje, shirtje, jurkje, rompertje of pyjama, de keuze is enorm. Wat natuurlijk fijn is, maar waar te beginnen?

Think small!

Als beginnende babykleding shopper kun je het beste klein beginnen. In welke stijl zie jij jouw kleintje het liefst. Houd je van lief en zacht of kies je voor stoer en hip? Blokjes, zwart/wit of pasteltinten? Kijk rond in diverse babywinkels of online om je stijl te bepalen. Variëren in stijl kan natuurlijk ook!

Zachte stofjes

Het is voor je kleintje fijn om kleertjes van zachte, rekbare stof te dragen. Dus koop voor je baby geen kleding van strakke, stugge stoffen zoals spijkerstof. Dit staat wellicht erg schattig maar zit niet erg comfortabel. Houd je heel erg van spijkerbroekjes of spijkerjurkjes, kies dan voor een joggingstof met jeanslook. Stoer, maar toch erg comfortabel!

Shop verstandig

Het liefst wil je natuurlijk al het leuks wat je ziet direct shoppen voor je kleintje. 😉 Toch is het verstandig om niet teveel te kopen. Je kleintje kan ineens heel hard groeien en soms bijna ineens een hele maat overslaan. Zo zonde als er dan een hele stapel kleertjes bijna ongebruikt in de kast blijven liggen. Koop daarom bij voorkeur 1 maatje groter. Vaak krimpt kleding nog iets in de droger en een omgeslagen mouwtje of pijpje staat vaak hartstikke schattig.

De leukste!
Natuurlijk is jouw baby ook zonder hippe kleertjes al de allerliefste en allermooiste baby op de wereld. Maar met dat leuke shirtje of jasje maak je ‘de look’ helemaal af! 🙂 Klik hier om ook voor jouw kleintje de leukste kleertjes te shoppen! ​​​​


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No comments