Blog

De eerste stapjes...

jun 13, 2017

Als je baby pasgeboren is, kun je je bijna niet voorstellen dat jouw ieniemienie mensje over een jaar misschien al wel zijn of haar eerste stapjes gaat zetten! Maar toch gebeurd het vroeg of ietsje later. De ontwikkeling van je baby gaat het eerste jaar ongelofelijk snel. Van alleen maar liggen naar voorzichtig draaien, van draaien naar kleine stukjes tijgeren, de beentjes optrekken, het eerste stukje kruipen en voorzichtig zelf proberen te zitten. En dan heb ik het nog niet eens over alle andere ontwikkelingen die je baby in zo’n eerste levensjaar meemaakt. Stuk voor stuk, super knap en heel erg bijzonder!
 

Maar… toch blijft 1 van de belangrijkste mijlpalen van je baby; “De eerste stapjes”!
Je moederhart overstroomd van trots als je die kleine beentjes de eerste vrije stapjes ziet zetten. Met vallen en opstaan leert jouw kleine held de wereld te ontdekken. 

Om de voet goed te kunnen afrollen kun je je kleintje in het begin het beste laten lopen op blote voetjes, of als het wat kouder is, op sokjes met antislip zooltjes. Wanneer je baby beter leert lopen, kun je ook de wereld buiten samen gaan ontdekken.

Zorg ervoor dat je hiervoor schoentjes koopt met flexibele zooltjes. Gelukkig zijn deze schattige schoentjes te koop in alle soorten en maten! En als je kleintje het eerste paar schoentjes is ontgroeid, ook erg leuk om te bewaren voor later! ​​

Koop hier de leukste schoentjes voor jouw baby!​
mamakado.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No comments