Belangrijk

Verzekering

Wij hebben een aantal verzekeringen voor je op een rijtje gezet. Als je kind is geboren, geef dit dan BINNEN 4 MAANDEN door aan je verzekeringsmaatschappij. Dan passen zij de polis aan. Meestal heeft dit geen gevolgen voor de verzekeringspremie. Kinderen zijn meeverzekerd met hun ouders.Vanuit de basisverzekering krijg je bijna alles vergoed omtrent onderzoeken en bevallen. Nu je een kindje hebt zijn er misschien andere wensen dan toen je nog met z’n tweetjes was. Ook je kind heeft in Nederland recht op allerlei soorten zorg. Ga er even goed voor zitten om te kijken wat je nu graag wilt, je kunt zelf aangeven wat je wilt; zo bepaal jij je eigen risico en dekking. Welke zorgverzekering past het best bij jou? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van Consumentenbond.

Aansprakelijkheidsverzekering

​Met een aansprakelijkheidsverzekering voor je gezin hoef je niet zelf op te draaien voor de schade die je kind toebrengt aan de eigendommen van een ander. Het zijn niet allemaal engeltjes natuurlijk.Check welke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij jou aansluit met de vergelijker van de Consumentenbond.boedelverzekering

Stel je voor dat er ingebroken wordt of er breekt brand uit. Een inboedelverzekering vergoedt de schade aan je waardevolle spullen. Zeker nu je zoveel nieuwe spulletjes hebt gekocht en gekregen.Welke inboedel- en opstalverzekering biedt jou de beste voorwaarden en de gunstigste premie?
Gebruik de vergelijker van de Consumentenbond.

Rechtsbijstandverzekering

Conflicten met een meubelleverancier of je werkgever kunnen behoorlijk uit de hand lopen. Een rechtsbijstandverzekering vergoedt eventuele juridische hulp. Die kosten liegen er niet om!
Kijk welke rechtsbijstandverzekering bij je past met de vergelijker van de Consumentenbond.

Autoverzekering

Met een baby is een auto geen overbodige luxe. Een goede autoverzekering voorkomt een hoop narigheid, mocht er onverhoopt iets met je auto gebeuren. Let ook goed op of je een inzittenden verzekering hebt en of de bagage is meeverzekerd.
Welke autoverzekering past het best bij jou? Maak gebruik van de Autoverzekeringsvergelijker van de Consumentenbond.

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering voorkomt dat je gezin na je overlijden in financiële problemen komt. Je bepaalt zelf hoe en wat je wilt verzekeren. Niet over nadenken, gewoon regelen, je bent nu verantwoordelijk voor een gezin!​

Reisverzekering

Vergeet niet een (doorlopende)reisverzekering af te sluiten. Deze zorgt dat bij uitstapjes je eigendommen verzekerd zijn, maar ook tijdens vakanties helpen zij je bij ongevallen end. Overnachting, vervoer naar huis, allemaal fijn geregeld als je een baby hebt.
Check welke reisverzekering het beste bij jou aansluit met de vergelijker van de Consumentenbond.

Uitvaartverzekering

Je denkt er natuurlijk liever niet over na. Toch is het belangrijk om dat nu te regelen. Je wilt toch niet over geld na willen denken als het je overkomt? Dus: regelen! Als één van de ouders al een verzekering heeft, is je baby automatisch meeverzekerd vanaf de 24e zwangerschapsweek en bij sommigen zelfs vanaf de 20e week.
Kind niet altijd gedekt op uitvaartpolis, lees hier het artikel van de Consumentenbond.​​​​​